Bevált és innovatív informatikai megoldások európai vállalatok számára
Infinite joined EESPA
News & Events

Az Infinite csatlakozott az EESPA-hoz – az Európai Elektronikus Számlázási Szolgáltatók Szövetségéhez

Az 2011-ben alapított EESPA nonprofit szervezet, melynek célja a legjobb iparági gyakorlatok kialakítása és az állami politika terén való befolyásolás elősegítése. Az EESPA több mint 100 taggal az európai elektronikus számlázás fejlődését és hatékonyságát nagyban előmozdítja.

Az Infinite, mint az EESPA tagja, elkötelezett a globális digitális átalakulás mellett. Fő célunk, hogy támogassuk a vállalkozásokat a papírmentes működés elérésében.

Mi a szerepe az EESPA-nak?

Azok a vállalkozások, amelyek nagy mennyiségű számlát küldenek és fogadnak világszerte, jelentős időt és költséget takaríthatnak meg, ha az összes számlájuk azonosított formátumban érkezik, és adózási szempontból minden országban megfelelő. Ez hatékony feldolgozást tesz lehetővé.

Az e-számlázási szabványokat érintő nemzetközi jogszabályok segítik a vállalkozásokat az adózási és feldolgozási követelményeknek megfelelő számlaformátumokkal.

Az EESPA testületként működik, hogy vitákat folytasson, előmozdítsa és védelmezze a tagok érdekeit. Az érdekek közé tartozik az e-számlázási törvények olyan módon történő kidolgozása, amely tükrözi az iparág igényeit. Az EESPA aktívan folytat párbeszédet az e-számlázás munkaerővel, hogy megismerje az iparági kérdéseket, megoldásokat és keretrendszereket kínáljon az interoperabilitáshoz. Célja egy nem versenyképes piac létrehozása, ahol a tagok önkéntesen együttműködnek a legjobb gyakorlatok kidolgozásában és az állami politika befolyásolásában.

Mi a szerepe az Infinite-nak?

Az Infinite-nak szavának súlya van a vitában, mint a digitális átalakulás elkötelezett támogatója a B2B2G adatáramlás terén. Az e-számlázási jogszabályok folyamatosan változnak, amiknek az Infinite folyamatos bevezetés mellett megfelel. A tagság lehetőséget ad számunkra, hogy szakmai véleményünk meghallgatásra kerüljön.