Bővebben cégünkről

Az Infinite IT Solutions 20 éve a papírmentes megoldások úttörője,
következetesen üzleti értéket biztosít a legújabb technológiával.
dziewczyny-it

Technológiai megoldások, amelyeket szenvedéllyel hoztak létre, hogy segítsék vállalkozását

Az Infinite 2002 óta fejleszti a kulcsfontosságú üzleti folyamatokat automatizáló és javító informatikai megoldásait. A rendszereket különböző iparágakban alkalmazzák, beleértve az FMCG-t, az autóipart, a nehézipart, a barkácsolást és az SHE-t. Az Infinite által kínált informatikai eszközöket 3000 ügyfélnél telepítették sikeresen Lengyelországban és külföldön egyaránt. Ebből az ügyfélszámból kiderül, hogy világszerte több mint 10 000 vállalat használja IT-megoldásainkat. A cég módszeresen erősíti pozícióját B2B rendszerszolgáltatóként számos nemzetközi piacon is. Az Infinite rendszerek működnek többek között az Egyesült Arab Emírségekben, Romániában, Horvátországban és Magyarországon.

Mit csinálunk pontosan?

Segítünk a vállalatoknak az üzleti élet következő szintjére lépni – digitalizálni, felgyorsítani és javítani a működést.

Mit csinálunk pontosan?

Kinek segítünk?

Megoldásaink minden iparágban jól működnek. Üzleti szektorok százaival dolgozunk együtt.

Kinek segítünk?

Miért minket válasszon?

Cégek ezrei bíznak bennünk szerte a világon, illetve úttörőnek számítunk a papírmentes megoldások piacán.

Miért minket válasszon?

Történetünk

2002 - 2003

Az cégünket korlátolt felelősségű társaságként alapították Lublinban. Megoldásunk az eProducent (ma EDInet) – fejlett B2B platform, amely automatizálja a kommunikációt a gyártók és a címzettjeik között. A ZSI Infinite első bevezetése – integrált informatikai rendszer nagyvállalatok menedzseléséhez. Az Infinite elnyerte a Lublin Business Eagle 2003 címet a Lengyel Munkaadók Szövetsége által.

2008 - 2013

Az EDInet Solutions kiadása. Az Infinite a B2B rendszerek szolgáltatójaként nyer elismerést Közép-Európában. Az Infinite EDI rendszerei új iparágakra (nehézipar, elektromos ipar és autóipar) terjednek ki. Új informatikai megoldásokkal egészül ki a kínálat (ERP rendszerek, műszaki támogatás). Az Infinite új ügyfeleket szerez Romániában.

2015 - 2016

Az Infinite dinamikusan lép be az ECM megoldások szektorába az itBCG Sp. z o.o. termékportfóliójának átvételével. z o.o. Végtelen számos versenyen elismert: Többek között a Forbes-rangsorban Lublin tartományban, 1. sz., az Üzleti Gazellák rangsora Lublin tartományban, a Global Leaders of the Future verseny döntőse. Az Infinite megerősíti EDI-szolgáltató pozícióját az ÖET-ben. Az Infinite kibővíti termékkínálatát a pénzügyek és banki szolgáltatások terén az Infinite számára elnyert ISO 9001:2015 tanúsítvány (Minőségirányítási rendszer) számára.

2017 - Napjainkig

Az Infinite leányvállalatot nyit Romániában. A kínálat bővítése új megoldásokkal az Infinite „Paperless”-en belül. Az Infinite a lengyel DialCom24 Sp. z o.o részévé válik. z o.o. PEF elindítása a Vállalkozási és Technológiai Minisztérium számára.

Infinite számokban

200

Különböző terület szakemberei

Több mint 3500

Egyedi megoldás
Európa szerte.

20 év

Technológia létrehozásában szerzett tapasztalat