Küldetés, jövőkép és értékek

Az Infinite elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek a legmagasabb szintű informatikai
megoldásokat biztosítsa, ami elengedhetetlen a versenyelőny eléréséhez.

Küldetésünk

Az IT cégeknek biztosított szolgáltatásokban vezető pozíciót elérni. Technológiáinkra, kompetenciáinkra és ügyfeleink érdekeire építve, valamint értéket teremtve érdekelt feleink és ügyfeleink számára. Ezt úgy érjük el, hogy ügyfeleink felmerülő igényeinek metszéspontjára, valamint az üzleti és technológiai változások felgyorsítására összpontosítunk.

Jövőképünk

Ügyfeleink sikerének szerves részévé válunk, együttműködve velük stratégiai céljaik elérése érdekében, miközben hosszú távú üzleti értéket teremtünk technológiájuk szállításával és kezelésével.

Tehetséges, tapasztalt és motivált iparági szakemberekből álló csapatunkat a szakterületük legjobbjaként ismerik el. Folyamatos sikereinket azok az emberek fogják vezérelni, akik osztozni fognak benne.

Értékeink

Értékeink azok a vezérelvek, amelyekre az Infinite épült, és amelyek alapján arra törekszünk, hogy napi szinten folytassuk üzleti tevékenységünket.

Az értékek határozzák meg a világról alkotott képünket, miközben a jövőt alakítjuk. Ők határozzák meg, hogyan bánunk egymással.