Bevált és innovatív informatikai megoldások európai vállalatok számára
nav webinar hu article
News & Events

A NAV e-számlázási előírásainak teljesítése: összefoglaló az Infinite exkluzív webináriumáról

Az e-számlázás digitális átalakulása a nyakunkon van, ezért 2023. november 21-én az Infinite szervezésében az iparág vezetői összegyűltek egy online webináriumon. Nagy Ákos és Győri Péter, a téma szakértői, rávilágítottak a NAV e-számlázási követelményeinek változásaira, és beszéltek azokról a lépésekről, amelyek mindenképpen szükségesek az új előírások zökkenőmentes teljesítéséhez.

Jövőbeli lehetőségek: a NAV e-számlázási követelményeinek bemutatása

Nagy Ákos, a DOCCA OutSource IT Kft. divízióvezetője átfogó ismertetést adott a NAV e-számlázási követelményeiről, majd mélyebben bemutatta a többfázisú implementációt, miközben kitért arra is, hogy ez hogyan érinti a különböző ágazatokat és vállalkozásokat. Ebben a részben az e-számlázási kötelezettségekkel kapcsolatos gyakori kérdések és bizonytalanságok mellett a potenciális előnyöket is megvitatták.

Partnerség a sikerért: Az Infinite IT-megoldásai és NAV-megfelelőség

Győri Péter, az Infinite IT Solutions Hungary értékesítési igazgatója bemutatta, hogyan működhet közre az Infinite az előírásoknak megfelelő e-számlázási megoldások zökkenőmentes implementálásában. Az Infinite megoldásai problémamentesen teljesítik a NAV követelményeit, így egyszerűsítve az e-számlázási folyamatot. Ebben a szakaszban bemutatták néhány olyan vállalat sikersztoriját is, akik az Infinite megoldásait alkalmazzák a NAV előírásainak megfelelő e-számlázáshoz.

Technikai betekintés és folyamatoptimalizálás az e-számlázásra való felkészülés érdekében

Ákos a technikai megoldások, Péter pedig a folyamatok szempontjából mutatta be a döntéshozóknak azokat a lépéseket, amelyekkel felkészíthetik vállalatukat az e-számlázási előírások teljesítésére. Technikai oldalról az előzetes tervezésbe, a felkészültség felmérésébe és az Infinite által kínáltakhoz hasonló megoldások bevezetésébe nyerhet betekintést. Ismerje meg a potenciális akadályok leküzdési lehetőségeit, és a NAV-konform e-számlázásra való zökkenőmentes átállás lépéseit.

A legfontosabb tanulságok és további lépések

Győri Péter a legfontosabb tudnivalók összefoglalásával zárta a webináriumot, és arra biztatta a résztvevőket, hogy kérjenek konzultációs időpontot az Infinite szakértőitől. Megosztotta az elérhetőségeket, és további internetes forrásokkal segítette a résztvevők további felkészülését. Ennek köszönhetően a vállalatok megtehetik a következő lépéseket az e-számlázás felé.

Az Infinite IT Solutions vezető szerepet vívott ki a NAV-kompatibilis e-számlázási megoldások terén, így felbecsülhetetlen értékű tudást és gyakorlati ismeretet nyújt. Maradjon élen a megfelelőség terén, járjon a versenytársak előtt, és készüljön fel a 2024-ben bekövetkező változásokra az Infinite megoldásaival. Az Infinite pontosan érti a NAV követelményeit, így megbízható partnerként kalauzolja az e-számlázás ingoványos világában.

Lemaradt a webináriumunkról? Most pótolhatja!

Ha nem tudott eljönni a webináriumunkra, ne aggódjon! Tudjuk, hogy szigorú az időbeosztása. A jó hír az, hogy hozzáférhet az eseményen elhangzott, felbecsülhetetlen értékű információkhoz és szakértelmünkhöz. Egyszerűen töltse ki az itt található űrlapot, és mi hozzáférést biztosítunk Önnek a webinárium felvételéhez.