Bevált és innovatív informatikai megoldások európai vállalatok számára
marketplace article hu
Quick Tips

Maximális vállalati hatékonyságra van szükség. Forradalmasítsa a B2B tranzakciókat és a rendeléskezelést az Infinite Marketplace megoldással

A B2B tranzakciók hatékony kezelése nem csupán operatív igény, hanem stratégiai előny. A nagyvállalatok élén álló döntéshozók számára elengedhetetlenül fontos a robusztus, skálázható megoldások bevezetése. Az Infinite Marketplace nem pusztán megoldást kínál egy problémára: stratégiai partnerként tekinthet rá a B2B tranzakciók kezelésének új alapokra helyezése során.

Nagy a tét

Cégénél folyamatosan a tranzakciók útvesztőjében navigálnak, kiterjedt termékcsaládokat kezelnek, és sokféle ügyfélkört szolgálnak ki? Tudja, hogy a tét nagy, és nincs sok lehetőség a hibázásra. Olyan megoldásra van szükség, amely a működés racionalizálásán túlmenően a stratégiai elképzelésekhez is igazodik.

Az Infinite Marketplace nem csak egy újabb platform, hanem egy stratégiai eszköz, amelyet a nagyvállalatok összetett ökoszisztémájára szabtak. Pontosan kezeli a nagy volumenű tranzakcióknál fontos nüansznyi eltéréseket is, és a nagyvállalati követelményeknek megfelelő testreszabhatóságot biztosít.

A Marketplace B2B személyre szabhatósága kritikus fontosságú a nagyvállalati környezetben, és egyedi felhasználói élménnyel növeli a különböző ügyfelek elégedettségét és lojalitását.

Testre szabott megoldás nagy volumenű tranzakciókhoz

A több tízezer megrendeléssel foglalkozó vállalatokban az Infinite Marketplace megközelítése átformálja a működést. Segít eligazodni a rendelések kezelésének útvesztőjében, és a potenciálisan rémálomszerű működést észszerűsített folyamattá alakítja.

Maximális hatékonyság, kisebb munkaterhelés

Az Infinite Marketplace képes a rendeléskezelés különböző aspektusainak automatizálására és integrálására, így kevesebb emberi erőfeszítéssel többet érhet el. Ez egyben azt is jelenti, hogy nincs szükség olyan nagy ügyfélszolgálati csapatra, és ez különösen nagy előny a mai munkaerőpiacon, ahol komoly verseny folyik a tehetséges munkavállalókért.

A munkaintenzív működés hatékonyabbá alakítása

Egyik vállalati ügyfelünknél több teljes munkaidős alkalmazott kezelte a rendeléseket, most már azonban mindössze egyetlen, részmunkaidős emberből áll ez a csapat, mégis hatékonyabban kezeli a megnövekedett rendelésmennyiséget.

Egy másik, disztribútor ügyfelünknél napokról percekre csökkent az átlagos rendelésfeldolgozási idő. Ez a hatékonyságnövekedés nem csupán az időmegtakarításról szól, hanem arról is, hogy az erőforrásokat oda irányítják át, ahol a legnagyobb hatást érhetik el.

Visszajelzés a csúcsról

Az Infinite Marketplace vállalati felhasználói elsöprően pozitívan reagáltak. A felsővezetők nagyra értékelik a felhasználóbarát kialakítást, és azt, hogy az erőteljes, testre szabható funkciók remekül illeszkednek a stratégiai célokhoz.

Egységesített kommunikációs csatornák

Ideje búcsút mondani a több platformon keresztül végzett kommunikáció okozta káosznak. Az Infinite Marketplace közös mederbe tereli az összes kommunikációt, és olyan egységes, hatékony csatornát biztosít, amely megfelel a vállalati szabványoknak.

ERP-integráció

Az Infinite Marketplace integrálása a meglévő vállalatirányítási (ERP) rendszerbe nem csupán üzemeltetési fejlesztés, hanem stratégiai lépés. A valós idejű adatáramlás és az egyszerűsített folyamatok azt jelentik, hogy gyorsabban és megalapozottabban hozhat döntéseket.

Döntéshozóként nem annyira operatív, hanem stratégiai döntés az Infinite Marketplace bevezetése, hiszen vállalatát a hatékonyság, skálázhatóság és jövőbeli növekedés pályájára állítja.

Fogadja el meghívásunkat, és tájékozódjon első kézből arról, hogy az Infinite Marketplace mit jelenthet az Ön vállalkozásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ahol egy részletes bemutató mellett azt is megvizsgáljuk, hogy milyen szerepet játszhatunk az Ön stratégiai fejlődésében.